Skip to main content
Les territorials de Vilafranca, St. Sadurní i Mediona convoquen una consulta popular per St. Jordi sobre el català a l'escola
| Notícies

Les territorials de Vilafranca, St. Sadurní i Mediona convoquen una consulta popular per St. Jordi sobre el català a l'escola

Les darreres setmanes ha estat notícia la ratificació per part del TSJC de la sentència que imposa que el 25% de les classes siguin en castellà.
La sentència, que ara és ferma, és un atac directe al model d'immersió lingüístic i, desdes de la seva comunicació oficial, ha començat a córrer el termini perquè la Generalitat decideixi com l'executa.

 

Davant del que considerem una envestida al model integrador de l'escola catalana, les Territorials de Vilafranca, Sant Sadurní i Mediona, faran una consulta popular el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, sobre el model d'escola que volem, perquè som els ciutadans juntament amb la comunitat educativa, i no uns jutges, qui ha de decidir com ha de ser el sistema educatiu català. Tothom qui ho vulgui, podrà votar els dies 23 (a les parades d’ANC), i 24 d’abril a les places de totes les viles que s'hi sumin amb les urnes de l'1 d'octubre. Treballem per definir com volem que sigui la nostra República Catalana.
Convidem a tots els pobles del país a afegir-s'hi. Animem a tots a fer-ho també.

Tornem a treure les urnes!
Volem demostrar que continuem decidits a treballar per aconseguir una República Catalana!