Raül Romeva a Vilafranca

raülL'ANC Vilafranca continua amb les xerrades que s'emmarquen dins el cicle de conferències per a parlar del procés cap a la independència vist des de fora de Catalunya.

La primera de totes va ser la de l’exsenador i exjutge Santi Vidal, una conferència que va atraure moltíssima gent a l’auditori de Vinseum i en la que Vidal va parlar com es viu el procés des del Senat.

Aquest divendres 17 de febrer tindrà lloc la segona de les xerrades a l’Auditori Municipal, en aquest cas amb el Conseller d’Afers Exteriors de la Generalitat, Raül Romeva que explicarà com es veu el procés d’independència des d’Europa.

El 10 de març, l’Hadar Ayxandri, pedagog i secretari nacional de l’ANC per Regió Exterior, a més del tresorer del CAEC, serà l’encarregat d’explicar com es veu el procés des d’Amèrica. I el 31 de març el convidat serà el professor i catedràtic madrileny Ramón Cotarelo, que parlarà del procés vist des d’Espanya.

En referència a la polèmica ocasionada per les declaracions fetes per Santi Vidal i que van ocasionar que hagués de deixar el seu escó de senador, el membre de l’ANC Vilafranca, Ramon Costa, ha mostrat el seu suport a l’exjutge.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Vilafranca han explicat el sistema d’assistència a les diverses conferències, deixant clar que l’aforament és limitat i estarà totalment prohibit reservar seients per a altres persones que encara no hi siguin al recinte. S’entregarà un ticket per persona que alhora servirà per escriure una pregunta que se li vulgui fer al ponent. Després membres de l’ANC les llegiran en públic per a que el conferenciant pugui respondre-les.

 10 de març                                    31 de març

hadar                         cotarelo