Demostrat: La flama no s'apaga

L'encesa de 3.000 espelmes organitzat per l'ANC de Vilafranca aquest passat 5 de novembre va demostrar que la flama no s'apaga. Més de 600 persones, entre voluntaris, públic i grups que van actuar, van passar pel pavelló firal de la zona esportiva, on es va celebrar l'acte enlloc de la rambla Sant Francesc per la previsió de mal temps.

En aquest acte va assistir el diputat al Congrés, Francesc Homs, el qual va enviar un missatge al nou govern del PP per assenyalar que la judicialització de la política no aturarà el procés. Homs preveu que el primer semestre del 2017 serà “complicat” però ha assegurat que “serà una gran oportunitat per Catalunya”. D’altra banda considera que la detenció de l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, serà una demostració més de la fortalesa de la unitat que hi ha a Catalunya a favor de la independència.

L’exconseller i tots els ciutadans que van voler, van encendre una espelma fins arribar a les 3.000 per conformar una estelada que a la seva part superior incloïa també el 9N. A més, va comptar amb l'assistència de 6 regidors de CiU, 3 d'ERC i un de VeC de l'Ajuntament de Vilafranca per manifestar el suport als encausats i recordar a tothom què va passar el 9 de novembre de 2014. També hi comptaren amb la participació, entre d’altres, dels Castellers de Vilafranca, els Xicots, la colla Jove i la colla dels Falcons de Vilafranca.

Més informació en l'enllaç.