La flama no s'apaga

cartellEl pròxim el 9 de novembre vinent farà dos anys que a Catalunya vam votar en una “consulta no vinculant” sobre quin havia de ser el futur de Catalunya. Des d'aleshores, i a conseqüència d'aquests fets, tenim el President Mas, el Conseller Homs i les Conselleres Ortega i Rigau portades davant la “justícia” espanyola per haver posat les condicions per tal que poguéssim exercir el nostre dret a decidir, és a dir, per haver fet un exercici de democràcia. De la mateixa manera que la fiscalia espanyola ha decidit denunciar a la presidenta del Parlament, na Carme Forcadell, per permetre el debat i votació de les conclusions sobre el procés constituent.

A la Territorial de Vilafranca hem decidit no passar per alt aquest fet i estem organitzant un acte el dia 5 de novembre per manifestar el nostre suport als encausats i recordar a tothom què va passar el 9 de novembre de 2014.

Veniu amb nosaltres a il·luminar un 9N i una estelada gegant amb espelmes, perquè "La flama no s'apaga". Fem-ho més evident que mai!
Només la nostra constància i fermesa faran que la República Catalana sigui una realitat!

Dissabte 5 de novembre - Pavelló Firal - Vilafranca del Penedès
18.30h Castells i Falcons. Inici encesa espelmes.
Cant amb la Polifònica de Vilafranca.
20h Parlaments. Pilars de comiat i cant dels Segadors. Tancament acte.