Conferència i presentació: Del cas dels catalans al cas de Catalunya

MaciaEl proper dijous 29 de setembre a les 8 del vespre a l'Escorxador es presenta el llibre Del cas dels cataans al cas de Catalunya, per Josep Cruanyes, Josep Ferrer, Jordi Miravet, Agustí Soler i Toni Strubell. Llibre que amb un llenguatge planer i entenedor ofereix un recull en deu capítols d’aquells personatges, instants i episodis històrics que des de la Guerra de Successió fins a la fi de la Segona Guerra Mundial han destacat i han deixat petjada en la llarga lluita del poble català per a esdevenir un poble lliure entre els pobles lliures de la terra. Vindran dos dels cinc autors d'aquest:

· Jordi Miravet: (Barcelona, 1946), economista, llicenciat en Ciències Econòmiques (UB), dirigent de l’escoltisme català, membre del FNC, de la FNEC i del SDEUB. Membre impulsor d’Amnistia Internacional a Barcelona. Fundador i president del Memorial 1714.

·Agustí Soler: (Mataró, 1946), escriptor, llicenciat en Història (UB), regidor Drets Civils de Barcelona (1995-1999), president Fed.Catalana d’ONG’S pels Drets Humans (2002-2005), fundador Partit Republicà Català i ANC.