Referèndum d'Independència - Acte central a Barcelona

IMG 9301

Comunicat enviat a tots els membres de ple dret i simpatitzants:

Us fem arribar la convocatòria de l'acte central, que els Secretaris Nacionals del Barcelonès han organitzat a Barcelona, sobre la consulta interna en relació amb el Referèndum d'Independència. Com sabeu, aquesta qüestió ha estat traslladada pel Secretariat Nacional de l'ANC als seus socis i simpatitzants.

En Jordi Sànchez, la Liz Castro i l'Elisenda Paluzié ens exposaran els seus arguments i a continuació s'obrirà el debat perquè pugueu plantejar les preguntes que cregueu oportunes. Adjunt trobareu el cartell de l'acte en qüestió.

Aquest acte tindrà lloc dimarts vinent, 12 de juliol, a les 18.30 a la Sala d'Actes de les Escoles Pies del carrer Diputació, 277 (Barcelona). Així mateix, us informem que aquest acte es podrà seguir en streaming a través del següent enllaç directe: https://assemblea.cat/directes

Posteriorment, podreu trobar l'enregistrament de l'acte a la nostra pàgina web, en l'apartat "Consulta Interna", o bé clicant aquí: Consulta Interna. En aquest enllaç hi trobareu igualment: l'argumentari sobre el Referèndum d'Independència, els terminis per votar anticipadament i/o presencial així com la informació sobre actes similars i els enregistraments d'alguns d'aquests actes.

Esperem que aquesta comunicació sigui del vostre interès i us animem a participar en la consulta interna sobre el Referèndum d'Independència perquè per a l'Assemblea és cabdal que en aquesta decisió hi participin tants socis i simpatitzants com sigui possible.