Conferència amb Heribert Padrol i Munté

1-10 HERIBERT PADROLAquest octubre, reprenem el nostre cicle de xerrades, dins el programa d'actuacions "Via Catalana per la Independència" / "Un país de Tots".

La conferència que us volem presentar aquesta vegada serà a càrrec de’n Heribert Padrol i Munté. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, així com també Inspector de Finances de l’Estat.

La seva trajectòria professional passa per haber ocupat diferents càrrecs al Ministeri d’Economia i Hisenda (Agencia Estatal d’Administració Tributària) com, entre d’altres, delegat especial de l’Agència Tributària a Catalunya o director general d’Inspecció Financera i Tributària de l’Agència Tributària espanyola. Ha estat professor de la Universitat Pompeu Fabra i d’Esade. Soci director i fundador del bufet Padrol Munté (2000), es va incorporar com a soci de Gómez-Acebo & Pombo l’any 2009, com a responsable de l’àrea fiscal de la firma i membre del comitè de negoci. Ha estat soci d’aquest despatx fins setembre de 2012, actualment es conseller assessor. Ens oferirà una molt interessant xerrada sota el títol "La futura Agència Tributària de Catalunya".

A mode de resum podem dir que es parlarà de l’actual situació del frau fiscal a Catalunya, de les veritats i d’alguns mites relacionats amb aquesta qüestió. I sobretot de com s’hauria de construir la futura hisenda del país per reduir aquesta xacra social. També farem referència a l’estat actual de l’Agència catalana, a la campanya Declara’t i a les diferents línies de treball per aconseguir una millor institució pública tributària pel país, fent incidència en la necessitat d’un bon funcionament d’aquesta institució per assolir un elevat nivell de qualitat democràtica.

La conferència tindrà lloc dimecres 1 d’octubre, a les 20h, a la Sala de Conferències de l'Escorxador.

A banda d'aquesta xerrada, hi ha previst presentar el dijous 29 o 30 d’octubre el llibre “Sobirania.cat”, amb la presència del seu autor Saül Gordillo, a les 20h també a la Sala d’Actes de l’Escorxador. No hi falteu!