Conferència amb Jaume Marfany i Segalés

JAUME-MARFANY-10-4-14La conferència que us volem presentar aquesta vegada serà a càrrec de’n Jaume Marfany i Segalés, actual sots-president de l’ANC des del mes d’abril de 2013, i Membre del Secretariat Nacional i del Comitè Permanent de l’ANC. Llicenciat en Filologia catalana. Postgrau en literatura digital. Tècnic de Normalització Lingüística i professor de català al Centre de Normalització Lingüística de Sant Feliu de Llobregat. Ens oferirà una molt interessant xerrada sota el títol " Independència 2014: Full de ruta de l’ANC"

L’exposició que en Jaume Marfany ens oferirà girarà sobre els següents apartats:

Etapes en el full de ruta de l’ANC: 

Del 5 d’abril de 2014 (II Assemblea General de l’ANC) al 9 de novembre de 2014 (consulta)

Del 9 de novembre de 2014 a la Declaració d’independència

De la Declaració d’independència a la Fase de constitució de la República catalana.

En aquests moments l’objectiu prioritari de l’ANC i del poble català és celebrar la consulta el 9 de novembre de 2014. L’Estat espanyol centra la seva estratègia en impedir-ne la celebració. L’ANC farà tot el necessari per tal que el procés de secessió sigui al més ràpid possible. L’ANC i la societat catalana ha d’estar preparada per actuar en qualsevol dels escenaris polítics que es puguin arribar a produir. L’actuació ha de ser específica, ràpida, adequada i eficient per a cadascun dels escenaris possibles. En aquesta última fase que anomenem de la Declaració d’independència, hi haurà diferents escenaris, que ens portarà a la Fase de constitució de la República catalana.


La conferència tindrà lloc dijous 10 d’abril, a les 20h, a la Sala de Conferències de l'Escorxador.

A banda d'aquesta xerrada, hi ha previst portar els següents ponents: l’historiador vilafranquí Ramon Arnabat (8 de maig) i un destacat membre del CATN (a determinar) l’11 de juny del 2014