Més de 500 penedesencs han donat la cara per la Independència a la comarca de l'Alt Penedès

dlacara

Vilafranca x la Independència, com a Assemblea Territorial de la ANC, va organitzar el passat dissabte 10 de novembre el primer Dóna la Cara per la Independència.

Ha sigut una campanya que ha durat una setmana i en la qual Vilafranca ha augmentat en un 25% el número d'adherits, entre la gent que va acudir a Cal Figarot i la gent que ho ha fet des de casa.
Ha sigut la primera experiència de l'Assemblea Territorial i, com a conseqüència dels bons resultats, es proposen tornar-la a repetir a Vilafranca i també promoure-la a altres municipis de la comarca.

L'Assemblea vol dinamitzar i treballar per aconseguir el màxim de gent adherida (gent que dóna la cara), que permeti crear un estat d'opinió més favorable a la Independència.

VxI vol agrair el suport logístic dels Castellers de Vilafranca i de l'empresa WifiPenedès, així com als organitzadors de l' acte del CCN i a Reagrupament per compartir la sinergia de l'espai.

El "Dóna la Cara" és un projecte que consisteix en omplir una pàgina web amb fotografies de persones que estan a favor de la Independència, és a dir, persones que "Donen la cara per la Independència". Aquesta actuació és una alternativa més a la recollida de signatures a favor de la Independència del nostre país.

Donar la cara per la independència es pot fer des de casa, a través de la web donalacara.cat o en algun punt de recollida presencial que alguna entitat organitzi.