Primer "Dóna la cara" presencial a la comarca

DC-WEB El "Dóna la cara" és un projecte que consisteix en omplir una pàgina web amb fotografies de persones que estan a favor de la Independència, és a dir, persones que "Donen la cara per la Independència".
El projecte és una nova forma de realitzar una recollida de signatures a favor de la Independència del nostre país, però en aquest cas no demanem una signatura sinó que demanem una foto i en qualsevol moment tothom pot veure quanta gent hi ha, quins són els pobles o ciutats amb més sentiment independentista, persones conegudes que també hi han participat...
Quin és el seu objectiu?
L'objectiu és molt simple: Aconseguir el major nombre de persones possible que es posicionin a favor de la independència.
5 raons per a participar al projecte "Dóna la cara"

  1. És transversal: No depèn de cap partit polític ni entitat
  2. És independent: Donar la cara no implica donar suport a cap organització, entitat o causa més enllà de declarar‐se partidari de la independència
  3. És personal: Tothom dóna la cara a títol personal, independentment del seu posicionament polític o social
  4. És innovador: És una nova forma original i atractiva de declarar‐se independentista utilitzant les noves tecnologies
  5. Objectiu simple: L'únic objectiu d'aquest projecte és aconseguir el màxim de cares possibles a favor de la independència. Aquí hi ets, o no hi ets, no hi ha terme mig.

Si encara no has donat la cara, fes‐ho ara! Ho pots fer des de casa a la pàgina web donalacara.cat o bé aquest

dissabte 10 de novembre de 5h de la tarda a 9h del vespre al al vestíbul de Cal Figarot, local dels Castellers de Vilafranca.