Es constitueix la territorial de l'Alt Penedès

Aquest dimarts 30.10.2012 es va proclamar la constitució de l'Assemblea Territorial de l'Alt Penedès en un acte al casal d'entitats de Sant Sadurní d'Anoia amb la presència de la Joana Fort coordinadora de la regió 3 i membre del secretariat nacional. La constitució es va fer amb una nova acta de constitució ja que la que es va firmar a Vilafranca del Penedès el dia 10.10.2012 tenia defectes de forma. A la reunió hi van participar més de una quarentena de persones que avalaren i donaren total viabilitat al procés de constitució de l'Assemblea territorial. La nova Assemblea es conforma per gent de diversos municipis de la nostra comarca posant de manifest una notòria paritat i diversitat. El secretariat de la comarcal queda format per les següents persones:

* Tresorer: Josep Anton Rius.
* Secretari: Josep Fernàndez.
* Coordinador: Albert Espín.

El nou Coordinador de l'Assemblea de l'Alt Penedès parla dels dos objectius principals d'aquesta assemblea que es constitueix. El primer és dinamitzar i estendre l'Assemblea a nivell comarcal intentant que tot el territori quedi cobert per alguna assemblea territorial local. El segon és per coordinar les assemblees territorials ja constituïdes i les que es vagin constituint. En aquest sentit es proposa crear una agenda d'actes comarcals de manera que s'evitin possibles solapaments d'actes.

Abans d'acabar l'acte es fa un repàs del moviment de la comarca les últimes setmanes. De moment s'han constituït les Assemblees territorials de:

* Avinyonet de Penedès.
* Font-rubí.
* Vilafranca del Penedès,
* La Granada.
* Sant Quintí de Mediona.
* Font-rubí.

Tots estem d'acord en que s'ha avançat molt en l'últim mes en el procés de dinamitzar la comarca i creiem que l'Assemblea territorial comarcal tindrà un efecte multiplicador d'assemblees territorials i de moviment en el territori de l'Alt Penedès.