Com serà la Diada d'enguany?

Aquest dijous es va presentar en públic la concentració que l'Assemblea Nacional ha preparat per aquest Onze de Setembre. Es tracta d'omplir el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona fent un signe + gegant, que primer serà multicolor i després es tornarà d'un color groc roent com un metre de fuster. Aquest + és el símbol de la nostra unitat en la diversitat i del compromís cívic positiu per portar Catalunya al Sí en el referèndum d'independència de l'1 d'octubre. Aquest Onze de Setembre serà la Diada del Sí!

Per inscriure't, només cal que vagis en vagis en aquest enllaç i segueixis els passos que t'indiquen en la web si.assemblea.cat. Les assemblees territorials han començat a llogar autocars per cobrir els trams que els corresponen i per assegurar que es podrà omplir tot el passeig de Gràcia, des de la plaça de Catalunya fins als Jardinets de Gràcia, i el carrer d'Aragó, des del carrer de Rafael de Casanova fins al passeig de Sant Joan.

L'historiador Borja de Riquer va adreçar unes paraules durant la presentació d'aquest dijous. Va dir que s'ha de sortir al carrer l'Onze de Setembre i l'1 d'octubre, que "és el repte tal vegada més important que tenim els catalans en tres segles i l'hem d'assumir com a tal. Hem de tenir en compte que, si hi anem, tots els que estem convençuts que aquesta és una batalla digna, acabarem guanyant.".

De la presentació de l'Onze de Setembre hi ha una versió extensa (mitja hora) i una versió sintètica (quatre minuts), al canal Assemblea Vídeo de YouTube.