Crònica de la presentació el “Dietari del Procés II”

Aquest dijous al vespre a la llibreria l’Odissea s’ha presentat la segona part del llibre El Dietari del Procés, en un acte que comptava amb la participació dels dos autors. Presentava l’acte i moderava la taula rodona el perdiodista Ricard Rafecas, director del setmanari El3devuit.

El Dietari del Procés és la crònica que narra el dia a dia del procés des de la interpretació crítica dels seus autors. El projecte sorgeix d’un bloc que va començar el 19 de desembre de 2012, data en què Artur Mas i Oriol Junqueras van pactar caminar junts cap a un referèndum d’autodeterminació. Es tracta d’una crònica única del procés ja que no existeix cap projecte equivalent. Compta a més a més, amb pròleg de Jordi Sànchez, president de l’ANC.

La segona part del llibre inclou un petit article per cada dia començant des del gener de 2015 fins a desembre de 2016, amb Nadal, Cap d’Any i la resta de festius inclosos. També conté un improperi o insult contra el procés per a cadascun dels dies i incorpora una partida d’escacs que serveix de metàfora per anar seguint la situació política de cada moment.

En aquest enllaç podeu veure la notícia sencera a RTVV.